Kalaycık İlkokulu
İslahiye/Gaziantep

VİZYON

ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKOKULU OKULU OLMAK.

MİSYON

Bireysel yetenekleri dikkate alarak, öğrenmelerini, Bilgili, Becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, · Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, · Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, · Gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, · Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

soba

Uydu İnternet (VSAT)